PRISER FOR japansk lifting ansigtsterapi

Japansk Lifting ansigtsbehandling med masker

90 min 795,-

En gennemgående afslappende og afspændende behandling med stor udrensende effekt. Antirynkebehandling uden kniv eller botox. Din glød vil stråle om kap med stjernerner og du vil føle dig som i himlen!

Japansk Lifting ansigtsbehandling UDEN masker

60 min 595,-

En skøn ansigtsterapi, hvor din krop får glæde af den stærke hormonafbalancerende og udrensende teknik og dit ansigt opnår ekstra glød og færre rynker! Japansk Lifting er også god for dig, som har kroniske smerter og ønsker en effektiv men blid behandling.

Priser for massage

Fysiurgisk massage

90 min massage 675,-

Er du til den helt dybdegående behandling, hvor du er sikker på, at der er tid til hver en del, så er denne behandling noget for dig. Du vil gå fra behandlingen med fornyet overskud og energi.

75 min massage 585,-

Denne helkropsmassage giver tid til ekstra fokusområder, fx at løsne op for spændings hovedpine eller måske trænger fusserne bare til lidt forkælelse også?

60 min massage 495,-

Denne behandling giver tid til hele kroppen, og du vil opleve en styrkende helhedsoplevelse.

45 min massage 415,-

Dette er en delkropsbehandling, hvor du kan vælge enten fokus på ryg eller ben med ekstra tid til skader eller særligt ømme steder.

30 min massage 325,-

Dette er en delkropsbehandling, hvor du kan vælge enten fokus på ryg eller ben.

Bindevævsmassage

90 min bindevævsmassage 695,-

Helt perfekt til mental og kropslig udrensning. Her mister du fuldkomment tidsfornemmelsen og giver dig helt hen i dit eget rum, mens affaldsstofferne bliver trukket ud af vævet og sindet får ro. Et rigtig godt valg, hvis du har tendens til stress eller måske allerede er sygemeldt med stress eller depression, men selvfølgelig også alle andre der har lyst til et åndehul i hverdagen.

75 min bindevævsmassage 615,-

Denne behandling har plads til både forkælelse og at gå i dybden. Vi har tid til at fokusere på bestemte områder uden at gå på kompromis med resten af kroppen. Du vil opleve en let og fri fornemmelse i både krop og sjæl, og behandlingen vil give dig fornyet kraft og energi.  

60 min bindevævsmassage 525,-

Denne helkropsbehandling sætter fut i blodcirkulationen og har en udrensende effekt på kroppen. Detox for både krop og sind.

Hotstoneterapi

90 min hotstone massage 745,-

Den ultimative forkælelse for krop og sind. Her er der god tid til at nyde varmen fra stenene og få masseret alle de ømme og trætte muskler i et roligt tempo. Al stress forlader kroppen. 

75 min hotstone massage 675,-

Hotstone massage er en wellness orienteret behandling, hvor varmen fra stenene giver en helt fantastisk dybdegående afspænding af musklerne. Hotstone massage er mest kendt som forkælende spa behandling, og giver også stor ro og afslappelse, men derudover er stenene gode til at løsne op for spændingerne, så en evt kombination med fysiurgisk massage på specielt belastede områder som fx nakke og skuldre, har en større lindrende effekt.

Mamalicious massage

90 min massage 675,-

Den helt store forkælelse med god tid til hovedbundsmassage, hænder og fødder. Måske også ansigtsmassage, hvis du har lyst? Med 90 min er du sikker på, at hele kroppen er afslappet og hovedet tomt :-)

75 min massage 585,-

Ønsker du at blive nusset om og forkælet, at komme helt ned i gear og få løsnet op i hele kroppen, så er denne 75 min helkrops forkælelse lige noget for dig. 

60 min massage 495,-

Har du brug for en helkropsmassage, hvor du får masseret både ben og ryg, hvor du og Baby kommer ned i tempo og får et skud ny energi, så passer denne 60 min behandling rigtig godt.

30 min massage 325,-

Trænger du til at få løsnet op bestemte steder, er du træt i lænden eller sidder dine skuldre oppe om ørerne, så er denne behandling en hurtig måde at få løsnet op og få et pusterum.

Laser terapi

Laser behandling 150,-

Laser terapi er en effektiv behandling ved fx sportsskader, overbelastningsskader og forkølelsessår. Laser lyset tilfører dine celler energi, så restitutionstiden og helingsprocessen forstærkes kraftigt.

Priser for LifeCoaching 

Se under fanen LifeCoaching

 

Mulighed for tilskud til dine behandlinger, eller måske hele beløbet retur! Tjek med din forsikring

 

OBS: Bestilt tid, som ikke benyttes, betales som almindelig behandling, såfremt afbud ikke har fundet sted senest kl 16 dagen før. Dette bedes meddelt på telefon 60 22 69 11. Du er også velkommen til at sende en stedfortræder eller hvis det drejer sig om coaching, kan sessionen foregå over Skype eller telefon, for at undgå afbud. 

Ring eller send en sms og bestil tid med det samme på +45 60 22 69 11