Klienterne siger

I forbindelse med en træls og smertefuld skulderskade, blev jeg af en erfaren massør henvist til Karolines klinik CO.MA.
Jeg havde gået længe med smerter og alvorligt nedsat funktion i venstre arm. Og nok forventet at det bare ville fortage sig. Det gjorde det ikke og jeg besluttede så endeligt at gøre noget ved det. Jeg har god personlig erfaring med alternativ behandling fra min x-kones arbejde med både Kranio-Sakral Terapi, Zoneterapi og ALT, så jeg var på forhånd positvt indstillet.
Men hun (Karoline) var jo så ung... ?

Behandlingen med massage og laser (og Karoline), har dog gjort alle forbehold til skamme !

Allerede efter 2. behandling var der bedring i funktionen og færre smerter. Og nu, efter 6. behandling, er vi næsten i mål. Smertefri og tæt på fuldt kampklar igen. Hvilken lettelse ! Ville ønske, at jeg havde taget den beslutning noget før - og sparet mig selv for 1 måneds smerter og frustration.

Behandlingen virker. Og Karoline ?
Hun er en dejlig, empatisk og klog pige, som jeg til enhver tid kan anbefale. Så bare få booket en tid : )

De bedste ønsker for Karoline og klinik CO.MA.
— Michael Haugaard, Odder
Hils Karoline og sig at vi alle kan skrive under på, at det har været rigtig godt.

Det har langt oversteget vores forventning. Vi har alle fået noget, vi kan bruge i vores dagligdag, både i store og små anliggender.

Karoline er et rigtig dejligt og indlevende menneske som man til en hver tid har lyst til at fortælle alt. De bedste ønsker om held og lykke i fremtiden fra alle os til hende.
— Lone, Odder Barnevognsfabrik A/S